Konfirmation i Svostrup og Voel Kirker

Alle børn i 14-års alderen, der er døbt, har ret til at blive konfirmeret i sognekirken, hvor de bor. Alle elever i 6. klasse får et brev fra præsten med datoen for, hvornår de skal konfirmeres i 7. klasse, og med invitation til konfirmationsforberedelse.

Konfirmationsforberedelsen foregår i 7. klasse, så vidt muligt i hjemsognet og indledes som regel i september.

Der er konfirmationsforberedelse tirsdag og torsdag morgen fra kl. 8.10-9.20. Hvilken dag man skal følge forberedelsen afhænger af, hvilken skole man går i 7. klasse.

Der er i forløbet desuden planlagt fælles udflugt for konfirmanderne i Svostrup-Voel-Dallerup pastorat samt en K-Dag for alle konfirmander i provstiet.

Konfirmationsforberedelsen starter med en gudstjeneste, hvor der efterfølgende er et opstartsmøde for både konfirmanderne og deres forældre.

Tilmelding til konfirmation 2020

 

Ved at klikke på nedenstående link, kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kordegn Helle Eg Andersen på tlf: 86879772 eller mail: heea@km.dk

Konfirmationsdatoer

2019

Svostrup Kirke:
søndag d. 28. april

Voel Kirke:
A-klassen: lørdag d. 4. maj
B-klassen: søndag d. 5. maj

 

2020

Svostrup Kirke:
søndag d. 26. april

Voel Kirke:
A-klassen: lørdag d. 2. maj
B-klassen: søndag d. 3. maj

 

2021

Svostrup Kirke:
søndag d. 25. april

Voel Kirke:
A-klassen: lørdag d. 1. maj
B-klassen: søndag d. 2. maj